Skip to main content

H&H Powerbox virtalähde 230 V laitteille

H&H Powerbox tuottaa 230 V siniaaltojännitettä 12 V akun ja vaihtosuuntaajan avulla käytettäväksi sinne missä verkkojännitettä ei ole saatavilla tai missä on riski verkon jännitekatkoksille. H&H Powerbox on suunniteltu ensisijaisesti CPap laitteen virta- ja varavoimalähteeksi mutta sitä voi käyttää jännitelähteenä myös muille maksimissaan 230 V / 375 W:n sähkölaitteille.

H&H Powerboxin voi kytkeä esim. kotona normaaliin 230V pistorasiaan ja CPap laite puolestaan H&H Powerboxin pistorasiaan. Tällöin Powerboxiin kytketyn C-Pap-laitteen jännite saadaan 230V verkosta. Sähkökatkoksen aikana laite vaihtaa automaattisesti jännitesyötön akun ja vaihtosuuntaajan avulla tuotettavaan 230V:n jännitteeseen. Syötönvaihto tapahtuu lähes keskeytyksettä. Powerbox tuottaa puhdasta 230 V siniaaltoa.

CPap käytössä Powerboxin akku riittää n. 24 h:n yhtämittaiseen laitteen käyttöön, (3 yötä). Verkkojännitteen palautuessa Powerbox lataa akun automaattisesti ja siirtää C-Pap laitteen sähkönsyötön takaisin verkkosähkölle.

H&H Powerbox ovat korkealaatuinen ja turvallinen käyttää. Se mahdollistaa sähköverkkotasoisen 230 V -jännitteen käytön ajoneuvoissa, veneissä, matkoilla ja tilanteissa, joissa verkkojännite on jostain syystä katkennut.

H&H Powerbox virtalähde sisältää 12V /230 V taajuusmuuttajan jonka jatkuva teho on 375 W, (12 VDC/230 V / 50 Hz ), automaattilaturin ( 12 V / 4 A ) , automaattisen syötönvaihtolaitteen ja suljetun akun ( 12 V/40 Ah)

H&H Powerboxin vaihosuuntaajan Bluetooth App mahdollistaa laitteen toiminnan seurannan älypuhelimella. Appin avulla voit seurata mm. kuormaa ja jännitettä sekä akusta, että 230 V puolella.

Sovellukset

H&H Powerboxin 230 V lähdön kautta voidaan käyttää mm. C-Pap laitteen lisäksi enintään 375W tehoisia sähkölaitteita, kuten televisiota, audiojärjestelmiä, tuulettimia, kannettavia tietokoneita yms.

Huomioi myös, että erityisesti erilaisten induktiivisten (esim. pyörivät laitteet) ja kapasitiivisten (esim. erilaisten valonlähteiden liitäntälaitteet, televisiot…) starttivirta on yleensä huomattavasti suurempi ( 2-3*) kuin arvokilvessä mainittu nimellisteho. Tällöin Powerboxin ylivirtasuoja voi katkaista syöttöjännitteen, kun  kuorma kytketään päälle